DrukātE-pasts
Kanēlis CO (Cinnamon Bark - Cinnamomum zeylanicum)

Saldo Mandeļu eļļa (Almond Sweet - Prunus amygdalus du


:


6.00 €

Uzdot jautājumu par produktu

Saldo mandeļu eļļa ir viena no populārākajām un visbiežāk lietotajām eļļām. Piemērota visiem ādas tipiem. Tās sastāvā ir daudz minerāļu, A, B1, B2, B6 un E vitamīni, kas praksē izpaužas kā lieliskas ādu mīkstinošas un tonizējošas īpašības. Eļļa viegli iesūcas ādā, padarot to maigu un samtainu, sevišķi lietojot ilgstoši. LIETOŠANA: Eļļu var aplicēt tieši uz ādas tīrā veidā, var pievienot 2-5 pilienus ēteriskas eļļas, paredzēta masāžām, kosmētikas pagatavošanai un sejas kopšanas procedūrām.









Atpakaļ